Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy perui sámán üzenete

2012.02.04

 AZ IDŐTLEN IDŐK…ÁLARC NÉLKÜL

(PACHAKUTI: AZ IGAZSÁG IDEJE)

 

Megérkeztünk az Időtlen Időkbe. Az idő, amely az ősi mayák szerint az emberiség tudatának a változását jelzi. Ezért nem vonatkoztathatunk el mindettől és a Cusi Huasi  stábjával egyetértésben e tekintetben állást foglalunk.

 

Egy illúziókkal teli világban élünk.  Az ősök ezt az időt az „álom varázslatának” hívták, mert apáink, nagyapáink, dédnagyapáink és még nem tudom, hány generáció visszamenőlegesen téves kódot adtak nekünk. Ők szívük teljes szeretetével adták nekünk ezt az információt, mert abban a percben ők is így tévesen tudták. Robotoknak neveltek minket, hogy az agyunkkal működjünk elfeledve az ember leglényegesebb részét: a szívét.

 

És ebben az életekkel teli játszmában a mi saját beleegyezésünkkel csaltunk és csalattunk meg, minden egyes élet, amely a szerepe szerint él ezen a bolygón különböző életekben. És a mi történelmünk párhuzamos az emberiség történelmével.

 

Tiszteljük e kontinensen élt őseinket, de mikor más kontinensekről emberek érkeztek és egy jóságos isten által szervezett vallást ajánlottak fel nekik, hittek benne vagy kényszerítve voltak, hogy higgyenek benne.  És így, a „sötét szándékú emberek” a fejlett hadászati technológiájuk alapján  birtokukba vették javaikat, földjeiket, életüket, és elérkeztünk oda, ahol most vagyunk. Egy összezavart, totálisan közömbös, szakadéknyi igazságtalanságokkal teli világba, ahol egy testetlen materializmus és főleg egy teljesen manipulált, félreinformált, elállatiasodott állapot uralkodik.

 

Egy történelmi pillanatban vagyunk, szellemi és fizikai lényekként tegyük most tőle függővé a jövőnket.

 

Erre az időre néhány tudós látó ősünk örökségül hagyott ránk valamit. Ránk hagyták a jövendöléseiket, amelyeknek egymás után mindegyike vagy majdnem mindegyike beteljesedni látszik. Azt mondták, hogy ebben a döntő pillanatban azt kell használnunk, ami a miénk és mindig is a mienk volt: a szívünket (a megérzést és az inspirációidat).

 

Ezért ma szívből beszélünk és el kell fogadnunk, hogy nem telik bele 10 év és a hírközléssel foglalkozó vállalatok tökéletesen ellenőrizve lesznek. Az információ, amely eljut hozzánk, tökéletesen el van torzítva és a világon 14 család érdekei szerint elrendezve. Ellenőrizni akarják a világhálót, már aktiválják és alkotják azokat a törvényi mechanizmusokat, amelyek révén ez lehetséges. Ez csak idő kérdése.

 

Keresik, hogyan tudnák ellenőrizni a világot valami módon, amit ők globalizációnak hívnak…vagy világkormánynak.

 

És ami jön, olyan fontos, mint a konkviszta és Amerika felfedezése. Bekövetkezik a más világokból származó lényekkel a kapcsolat. Vannak testvéreink más világokban (mert hozzánk hasonlóan fizikai testük van), akik már közöttünk élnek. Az amerikai állam már hivatalosan elismerte számításaik szerint 65 földönkívüli faj létezését. Mostanában fedeztek fel több, mint 1200 rendszert, ahol a Földhöz hasonlóan lehetséges az élet. És mindezt kevesebb, mint 6 hónap leforgása alatt…Nem tűnik neked nagyon furcsának, hogy kevesebb, mint 5 hónap alatt elismerték és nyilvánosságra hozták a létezésüket, mikor több, mint 50 év alatt erőfeszítéseket tettek az eltitkolására?

 

Éppen most tökéletesítik a levegő-levegő védelmi rendszereket lézer sugarak segítségével a Föld légterének a védelme szempontjából. Tudjuk, hogy ez  két célt szolgál. Hová vezet mindez? A figyelem elterelés van elsődlegesen fókuszban.

 

Megmagyarázom…A rendszer célja, hogy káoszt teremtsen. Hogy megfelelő választ adjon és alkalmazza. De minden válság kiszámított és arra való, hogy uraljanak minket és elvonja a figyelmünket, hogy  minél jobban uralkodhassanak életünk és az egész bolygó felett. Bármi legyen is a megoldás, mindig csak számukra előnyös ( 14 családról beszélünk, akik a Földön a hatalmat birtokolják), és ott kell vigyázni!

 

Ezekben a napokban a dollár és az euró válságát generálják. Ez az, amit akarnak, hogy mindkettő eltűnjön. Hogy bevezessenek egy új és egyetlen pénznemet. Hová vezet mindez? Egy mindinkább abszolút ellenőrzéshez. Próbálják elérni, hogy a körülmények minél inkább elviselhetetlenek  az európai és amerikai országokban (USA, Kanada). Ezreket taszítanak szegénységbe és olyan útra, ahonnan nincs visszatérés.  Nem érdekük, hogy a következő években nagy létszámú legyen a lakosság. Ez a túlélés törvénye. Csak a legerősebb és a leggazdagabb marad meg. Alkalmazkodsz vagy eltűnsz. A figyelemelterelés második pontja…!!

 

Példa nélküli feszültséget szítanak a Közel Keleten. Az a céljuk, hogy egymás ellen uszítsák  a térség két lefundamentalistább vallását, az iszlámot és a zsidót. Hogy eltűnjön az arab olajhegemónia és a vallás. Már Afganisztán, Líbia, Jemen, Egyiptom és Irak a kezükben van. Az olajuk felett is rendelkeznek. Törökország támogatja őket…még csak Irán hiányzik…de idő kérdése! És a Közel Kelet övék lesz. Háborút akarnak szítani. Miért? Hogy megszerezzék az olajat és az arabok eltűnjenek a Föld színéről.

 

Nem a pénz érdekli őket…az olaj. Így uralják azt a térséget, ezáltal minket is. A félrevezetés harmadik pontja!

 

De az emberiség már ébredezik Európában és az USA-ban, és országainkban mindig is égett a láng, mert az őseink tudták! Az emberek vonulnak ki az utcákra. Már ráébredtek a világban történő hatalmas szociális és gazdasági igazságtalanságokra. Már vannak, akik ébredeznek. Vannak emberek, akik mindent elvesztettek és ennek a globalizációs rendszernek a valóságát élik.  A kapott információk gyérek. A rendszert nem érdekli, hogy tudnak ezekről. Nem vág össze a céljaikkal. Ezért és a méltóságot tisztelve, ezek az emberek, akik a kemény valóságot tapasztalják meg a Cusi Huasi szeretne egy Pachakutinak (az igazság ideje) nevezett teret adni, hogy tudassunk veled ezekkel a nehéz időkkel és változásokkal kapcsolatos minden ismeretet.

 

Ide gyűjtünk minden információt, hogy közületek mindenki legyen tudatában ennek a baljós globalizációs tervnek, hogy tudjátok, hogyan használják fel az olajat (a demokrácia visszaállításának a jelszavával ezekben az országokban), a dollárt és eurót, valamint a járványokat a felesleges lakosság kiirtására. Ezért van a világháló ellenőrzése is, ezért ellenőrzik a víz- és ásványi anyag készletet is, ezt Amerikában elhallgatják, ezért irtanak ki Dél Amerikában, az Amazonas vidékén sok ősi népet.

 

Mindez szükséges –nem csak megfontolás szempontjából -, hanem azért, hogy minél több meditációs és imacsoportot alakítsunk ki egy egyesített gondolkodás céljából, hogy csoportos gondolkodás formájában megváltoztathassuk ezt a kemény és kegyetlen valóságot. Van egy ősi elv, amely kimondja: „Amit teszünk, tegyük teljes szívünkkel” – és a legjobban!...és most mi ezt tesszük.

 

Szívből jövő üdvözlettel,

 

WIPAQ RAQOQ  -  Fehér Farkas

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.